Mendi

 

Neme: szuka

Születési idő: 2015.11.04.

Termete: közepes testű

Bekerülés időpontja: 2019.

 

Hogyan segíthetsz rajta az örökbefogadáson kívül?  A lap alján adakozhatsz, vagy nézd meg a Virtuális örökbefogadás, a Pénzadomány, illetve Tárgyi adomány menüpontokban!

Korábbi élete nem alakult fényesen. A cicik állapota alapján több alomnak is életet adhatott. Rendkívül méltatlan körülmények között élt, nem törődtek vele. Állatmentők altatás elől hozták el legyengülten, áll-vemhesen került 2019-ben gondozásunkba. Eleinte nagyon bizalmatlan volt, a kennelből is alig lehetett kihozni. Ezért a legnagyobb hangsúlyt az ember iránti bizalma felépítésére helyeztük. A sok törődés, szeretgetés megtette hatását, mára már szereti az embereket, séta közben igényli a simogatást (és persze előtte és utána is!), ma már nagyon hálás, ha sétálni viszik. Csak nézzétek meg a széles mosolyát a séta végén!

Családi kutyának is remek, de ahol már nagyobb gyerekek vannak. Cica ne legyen a környéken, mert azokat még erősen megkergeti.

Chipje, oltásai vannak, ivartalanítási műtétje előjegyzett.

Felkeltette az érdeklődésed? Kérdésed van? Írd meg nekünk!

Mendi

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This