Hírek

Szerencsére nagyon sok minden történik nálunk! Nézz körül, olvasgass kedvedre!

A gombokra kattintva szűrheted a bejegyzéseket, és az adott kategória oldalát tekintheted meg.

Cicás bejelentkezések

Cicás bejelentkezések

Képzeljétek, több cicánk is tiszteletét tette nálunk virtuálisan, ki így, ki úgy tudatta velünk hogylétét. Lássuk, mi van Lujzival, Lizával, Csurmival és Gigivel!

6 szerencsés flótás

6 szerencsés flótás

Helyzet van, kérem szépen, hisz újabb örömhíreket oszthatunk meg veletek. 6 „gyermekünk” távozott új családja oldalán a napokban, így volt ujjongás bőven.

Dogwalkers látogatás

Dogwalkers látogatás

Megszokhattuk, hogy a Dogwalkers csapata havi vagy 2 havi szinten igyekszik hozzánk eljönni és ilyenkor ahány kutyust csak lehet megsétáltatni.

Gazdis örökbeadás sorozat!

Gazdis örökbeadás sorozat!

Örömmel számolunk be arról, hogy egész sok védencünk gazdásodhatott nemrég.
Vannak köztük kicsik és nagyok illetve olyan is, akinél az első gazdásodás sajnos sikertelen volt és újra kellett próbálkozni.

1 cica, 2 cica, 4 cica haj …!

1 cica, 2 cica, 4 cica haj …!

Pozitív jelentenivalók tekintetében talán ilyen még nem is volt, hogy 5 cicvareket adtunk örökbe pár héten belül. Gratuláljunk tehát az újdonsült kis gazdiknak, hisz Bogyesz, Karamella, Herkules Lujzi és a vörös tünemény Kókuszka társaságában valami egészen újba vágták a fejszéjüket.

Svájci-német Angyalkáink

Svájci-német Angyalkáink

Kb. 1,5 hónappal ezelőtt írtunk arról, hogy meglátogatott bennünket egy nagy adag kutyaeledellel Thomas, aki a Hundenhilfeost állatvédő szervezet oszlopos tagja. Amikor személyesen is megismerkedtünk vele azt mondta, szeretne nekünk kétkezi munkával is segíteni és szívesen visszatér, hogy ezt-azt átépítsen, felújítson nálunk.

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This