Hírek

Szerencsére nagyon sok minden történik nálunk! Nézz körül, olvasgass kedvedre!

A gombokra kattintva szűrheted a bejegyzéseket, és az adott kategória oldalát tekintheted meg.

Sunny, Lédi, Foxi gazdira talált!

Sunny, Lédi, Foxi gazdira talált!

Örömteli napokon vagyunk túl, hisz három kutyusunk, Sunny, Lédi és Foxi is gazdásodott. Emlékeztek még a Sunnyról írt első posztunkra? Ha nem, egy kis gondolatébresztő: tavaly ősszel csont és bőr állapotban, sebekkel az ábrázatán érkezett…

Téli kabát után fürdőruha!

Téli kabát után fürdőruha!

Ahogy nekünk, embereknek is nehézséget okoz a változékony időjárással való megbirkózás, kutyusaink sem kivételek ezalól. Ráadásul náluk épp vedlési időszak van. Kutyakozmetikusunk a hétvégén elkezdte kutyusaink megszépítését.

Nyári tábor videó

Nyári tábor videó

Olyan gyorsan repül az idő, hogy szinte észre sem vettük, hogy eltelt a hét és véget ért az idei első, nyári állatvédő táborunk.

Klempa, Bodza, Casper, Lucky jelentkezik

Klempa, Bodza, Casper, Lucky jelentkezik

Több védencünkről is jöttek így vagy úgy hírek, vegyük csak őket szép sorjában. Klempa örökbe fogadása a kiemelten nagy örömeink sorát gyarapítja. A kutyus annó mindent elkövetett, hogy felhívja magára a látogatók figyelmét, de valahogy éveken keresztül nem járt sikerrel.

Peti és Punch jelentkezik

Peti és Punch jelentkezik

Emlékeztek a két fehér szépséges rosszcsontra, Petire és Punchra, akik tavasszal lettek boldog gazdis kutyák? Nos, a következő levél és fotók érkeztek a családjuktól:

Adományt kaptunk

Adományt kaptunk

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert az eltelt napokban többen leptek meg bennünket adománnyal és a hálánkat itt is szeretnénk szavakba önteni.

Artúr és a hírnév

Artúr és a hírnév

Artúr lett a Roy és Ádám trió legújabb videójának 4-lábú sztárja – kölcsönkérték őt a gazditól a forgatásra. Hát ilyen ez a popszakma!

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This