Céges csapatépítésen

gondolkozol?

Mindenki profitál belőle…

Szeretnéd munkatársaiddal a kapcsolatot egy közös jó cselekedet során szorosabbra fűzni? Ha a válaszod „igen”, keress minket bizalommal!

Kutyasétáltatás, cicakényeztetés és olyan „ház körüli” könnyebb fizikai munkák lehetnek a programotok részei, melyek egyrészt örömöt okoznak négylábú védenceinknek, másrészt olyan dolgok megvalósulását teszik lehetővé az állatok közvetlen és közvetett környezetében, melyre a menhely kis létszámú személyzetének nincs szabad kapacitása és anyagi fedezete sem.

 

Céges csapatépítés keretei között is segíthettek!

Elszakadás

a hétköznapoktól

Az állatokkal a szabadban együtt töltött idő a fizikai kikapcsolódáson túl mentális feltöltődést is jelent, és egy új világba kalauzolja a résztvevőt: megérinti a szívét és a lelkét, érzékenyebbé teszi az elesettek védelme iránt.

Eltereli a gondolatokat a hétköznapi problémákról és olyan alapvető dolgok észrevételére és átgondolására irányítja a figyelmet, melyekről sok esetben megfeledkezünk a rohanó világban.

A fizikai feladatok végrehajtása a menhely és környezetének rendezettebb kinézetéhez járul hozzá, és kikapcsol a hétköznapi munka során megélt feladatokból.

Csapatépítésre kijelölt napok: szerda és csütörtök 10:30-14:30 között

Maximális csoportbefogadó kapacitásunk: 25 fő/nap.

Kérdésed van? Keresd bátran munkatársunkat, Jámbor Anikót az alábbi elérhetőségek valamelyikén: szentendre@arvacska.hu, +36 20 384 6715.

céges csapatépítés a menhelyen

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                  

Pin It on Pinterest

Share This