Nyári tábor

Állatvédelem elméletben és gyakorlatban – erre jó a tábor

Első alkalommal 2008. évben szerveztünk nyári állatvédő tábort általános iskoláskorú gyermekeknek, a 11 – 15 éves korosztálynak. A nagy sikerre való tekintettel azóta minden nyáron meghirdetjük a tábor programját, a részvétel lehetőségét.

Rendszerint június-július hónapokban egyhetes turnusban várjuk a gyerekeket, fiatalokat.

Foglalkozások témája elsősorban az állatvédelem elméleti kérdései, az ember állatokkal szembeni felelőssége, az állatvédelem napi gondjai és azok megoldási lehetőségei.

Szentendrei Árvácska: nyári tábor gyerekeknek
Szentendrei Árvácska: egyhetes nyári tábor

Gyakorlati foglalkozáson  kutyákkal sétálunk, őket gondozzuk, cicákat szelidítjük, takarítjuk a lakókertjüket, heti 1 alkalommal lovaglás, egy másik menhely meglátogatása, pl. NOÉ, EQUUS, Medvemenhely.

A hét folyamán a gyerekek videófelvételeket készítenek saját magukról, a legkedvesebb eseményekről, melyet az utolsó napon szerkesztenek egybe.

Egy heti turnusban 11 – 12 gyermeket szoktunk ill. tudunk foglalkoztatni. A tábor nagy népszerűségnek örvend, a gyerekek közül idősebb korukban sokan visszajárnak önkéntesként a menhelyre.

Árvácska: állatvédelmi nyári tábor

Az éves táborok részletes tudnivalóit – időpontok, program – az év májusában tesszük közzé itt a honlapon, és fb-oldalunkon is. Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével és beküldésével lehet.

Érdeklődni munkatársunknál lehet: Jámbor Anikó, mobil: +36 20 384 6715, e-mail: szentendre@arvacska.hu

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                  

Pin It on Pinterest

Share This