Virtuális örökbefogadás

„Keresztszülő program”

Szereted az állatokat, szívesen tartanál egy kutyust, vagy legalább cicát, de életviteled nem engedi meg? Élj menhelyünkön a virtuális örökbefogadás lehetőségével!

Válassz a menhelyünkön élők közül egy kutyát, vagy cicát!

Válaszd ki személyesen, vagy elektronikus formában a honlapon!

Fizess be számára egy tetszőleges havi összeget, melyet minden bizonnyal az ő jobb etetésére, ápolására, szükséges gyógykezelésére fogunk fordítani.

Egy kutya napi etetésének költsége nálunk: 600.-Ft
Egy cica napi etetésének költsége nálunk: 400.-Ft

Nevedet és vállalásodat, a választott kutya/cica fényképével, – ha beleegyezel – feltüntetjük a honlapon, fb-oldalunkon is. Ha ehhez hozzájárulsz, add meg ehhez adataidat emailben, a szentendre@arvacska.hu címen: név, email, lakcím, hány napra fizeted a támogatást?

Amint átutalásod megérkezik számlánkra (számlaszám: Takarékbank ZRT.  64700076-10006234), munkatársaink azonnal bejegyzik a virtuális örökbefogadást, és erről emailben értesítést is küldünk.

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                  

Pin It on Pinterest

Share This