Rollo

Neme: kan

Születési idő: 2019.04.15.

Termete: nagytestű, energikus, erőteljes

Bekerülés időpontja: 2020.05.13.

Ivartalanítva: igen

 

Hogyan segíthetsz rajta az örökbefogadáson kívül?  A lap alján adakozhatsz, vagy nézd meg​ a Virtuális örökbefogadás, a Pénzadomány, illetve Tárgyi adomány menüpontokban!

ROLLO BEMUTATKOZIK
Rollo egy igazán különleges kutyaifjú. Hatalmas szíve van, rendkívül jók a képességei, de elég határozott jellem, így a Gazdinak még nála is határozottabbnak kell majd lennie. 😎
Már az sem volt hétköznapi, ahogy hozzánk került: valahol kikötve tarthatták, ami valószínűleg nem volt ínyére, mert épp szökésben volt (nyakában mindenfélével), mikor rátaláltak. És nem is akarta könnyen adni frissen szerzett szabadságát, így kilométereken át kellett üldözni, mire sikerült befogni.
Eleinte nem volt annyira közvetlen és barátságos, bár ez az előzményeket ismerve valójában nem túl meglepő. De ahogy teltek a hetek és hónapok, Rollo egyre elfogadóbb lett, és mostanra egy csodálatos fiatal kutyát tisztelhetünk személyében. 
Ma már ott tartunk, hogy egészen könnyen a bizalmába fogadja azt, aki szeretettel közeledik felé, és ha valakit egyszer elfogadott, az jó eséllyel egy életre szól, ráadásul imádja az ember közelségét. Így igazán szerencsés lesz az a Gazdi, aki egyszer Rollot tudhatja majd a társának. 
Mindazonáltal az első mondatban elhangzottakat továbbra is tartjuk: határozott, tapasztalt Gazdira van szüksége, különben rövid úton ő lesz az úr a házban!
Amit Rolloról még tudnotok kell:
🐾 Körülbelül 2 éves
🐾 Cane Corso jellegű kutyus
🐾 Ivartalanított kan
🐾 Könnyen és gyorsan tanul
🐾 Szépen sétál pórázon
🐾 Cicákkal kompatibilis
🐾 Kutyákkal szoktatható
🐾 Nagyon szeret játszani, csak a végére hajlamos kicsit “túlzásba esni”, de ez megfelelő tréninggel valószínűleg szépen alakul majd.
🐾 Nagyon jó házőrző

Felkeltette az érdeklődésed? Kérdésed van? Írd meg nekünk!

Rollo

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This