Szuzi jelentkezik

Szuzi jelentkezik

Néhány hét telt el Szuzi kutyánk örökbeadása óta, s most bejelentkeztek a gazdikkal. A leírtak alapján úgy tűnik, nagyon jól elvannak, sőt, mondjuk ki bátran: nagy a szerelem. És ez a legjobb hír, amit kaphatunk! 

“Két hét tapasztalata alapján bátran mondhatom, hogy Suzy egy csodálatos kutya. Okos, figyelmes, jó természetű eb. Sok vezényszót ismer, amit engedelmesen végre is hajt és aztán büszkén bezsebeli az összes kijáró dicséretet.

Szinte minden nap meglep bennünket, hogy mi minden van a tarsolyában. Tanítjuk, szeretgetjük, dögönyözzük, nagyokat sétálunk, szinte együtt lélegzünk vele.

A kezdeti megszeppent, csendes Zafi nagyon hamar kinyílt és a ház őrzőjévé vált. Rendre körbejárja az udvart és ellenőrzi, hogy minden rendben van-e. Már a hangját is hallatja és délcegen baktat a kerítés mentén, ha meglát egy kutyát az utcán – pont ahogy azt kell.

Minden nap sétálunk vele. Amint szedelőzködni kezdünk, már tudja, hogy eljött az ő ideje és akkor nagyon boldog. Puszilgat, nyalogat, rázza a fenekét, mint egy tündéri kislány. Nagyon hálás minden simogatásért és jó szóért. Egy imádnivaló kutya! Ja, és imád autózni.”

Szentendrei Árvácska: Szuzi egy aranyos kislány

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This