Sunny gazdis

Sunny, Lédi, Foxi gazdira talált!

Örömteli napokon vagyunk túl, hisz három kutyusunk, Sunny, Lédi és Foxi is gazdásodott.

Emlékeztek még a Sunnyról írt első posztunkra? Ha nem, egy kis gondolatébresztő: tavaly ősszel csont és bőr állapotban, sebekkel az ábrázatán érkezett. Egy olyan helyről mentették őt, ahol harci kutyák játékszerének használták szerencsétlent. Azóta nálunk helyrejött egészségileg és bízunk benne, hogy mentálisan is, így most egy bújós tündérmackót adhattunk örökbe, amikor a fiúknak pont rajta akadt meg a tekintete.

És igen! Ez az a pillanat, amire annyira várunk mindig, hogy a „nem sláger”, esetleg tévesen megítélt kutyusok is kapjanak egy esélyt az új életre, ami most elérkezett.

Lédi, a gyönyörű kutyahölgy is méltatlan körülmények közül került hozzánk viszont ő volt az, akin szépsége miatt szinte mindenki tekintete elidőzött. Volt rá több jelentkező is, végül ez a kedves család vette őt magához, miután becsülettel végigcsinálták az örökbefogadás előtti ismerkedési folyamatot.

Foxi, szerencséjére nem időzött nálunk túl sokáig, mert társával Mogyoróval együtt, nem sok idő különbségével gazdisodhattak. Mogyi két héttel ezelőtt hagyott itt bennünket, Foxi pedig pár napja távozott. Na ők azok, akikre azt mondjuk, igazán szerencsés flótások, mert nálunk csak „átutazó vendégek” voltak.

Drága Sunny, Lédi, Foxi, kedves Gazdik, kívánunk nektek sok örömöt és boldogságot, no és hosszú együtt töltött éveket!

Szentendrei Árvácska: Lédi

Lédi

Foxi is gazdis!

Foxi

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This