Benji gazdis

Tigris és Zafi

Riki, Miki, Cirmi, Tigris és Milli gazdis!

Megint voltak olyan védenceink, akikre rámosolygott a szerencse és mostanra a menhelyi kenneljükre csak, mint átmeneti állomás gondolhatnak.

Így volt ezzel a félénk Riki kutyus, akihez a gazdijelölt nagyon sokszor jött el, hogy minél jobban megismerjék egymást és összeszokjanak a séták alkalmával.

Erika olyan kutyát szeretett volna, aki középkorú, társa lehet a mindennapokban, s akiről gondoskodhat. Amikor felmerült részünkről a szokásos kérdés, hogy tud-e a kutyának többszöri sétát biztosítani a válasz a “természetesen” volt, ami sok esetben elhangzik.

Ő viszont hozzátette, hogy pontosan tudja, hogy a napi többszöri sétáltatás nemcsak Rikinek lesz jó, hanem az ő fizikumát is karbantartja, s javítja majd.

És ez így is van!

 

Cirmi és Miki kiválasztása és örökbefogadása ehhez képest sétagalopp volt, hiszen a cicáknál a folyamat jóval rövidebb, gratulálunk a gazdiknak hozzájuk.

 

Emlékeztek Szuzira, aki fél évvel ezelőtt távozott tőlünk vidáman és lett Ági és Ati társa? Azóta már bejelentkezett új nevén (Zafi) és boldogságát hirdetve.

Nos, a srácok Zafi örökbefogadása után azért el-, ellátogattak hozzánk, hogy a többi menhelylakót se hagyják cserben 1-1 séta erejéig, így akadt meg a szemük Tigrisen, aki fizimiskára hasonlított Zafira és bogarat is ültetett először Ági, később pedig mindkettejük fülébe.

Jó darabig ismerkedtek, barátkoztak, majd a két kutya is találkozott többször.

Nemrég pedig eljött a NAGY nap, Tigris napja és mi örömmel intettünk neki búcsút. Kaptunk azóta egy fotót, ahol új otthonában és Zafi pajtival már közösen birtokolják a terepet.

 

A kis mosolygós Millink már többeknek megtetszett, de most jött el az ő ideje. Nemrég esett át az ivartalanításon, melyet a gazdik szépen kivártak, s amint lehetőség nyílt rá, mentek is vele haza septiben.

 

Drága Riki, Miki, Cirmi,Tigrisünk, Millikénk, kedves Gazdik, csodálatos és hosszú közös éveket kívánunk nektek!

Szentendrei Árvácska menhely: Pisztácia gazdis

Tigris

Szentendrei Árvácska: Dorka

Riki

Jázmin is megtalálta a Gazdit!

Mili

Szentendrei Árvácska: Beni és Gazdi

Miki

Alíz gazdira lelt

Cirmi

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This