Van egy magyar vizsla kutyusom, apukám egy menhelyről hozta el őt. Pajtinak hivják, nagyon imádom, nagyon barátságos, állatokkal és emberrel is nagyon sok bolondságot csinált.

Egyszer volt olyan, hogy megfogott egy kis egeret, de nem ölte meg, hanem a szájában hordozta és egyszer csak oda hozta nekem. Énn persze szabadon engedtem, akkor kicsit megvető tekintettel nézett rám –  nagyon vicces volt!

Van egy cicám is,  Herkules 10 hónapos kis csöppség, nagyon tanulékony, okos, értelmes, bár néha nem tűnik annak, mert olyan hülyeségeket csinál. Nagyon sokat szoktam rajta nevetni . Fura arcokat vág és visszaszól, ha nem tetszik neki valami –  kicsit rendetlen cica . Az én apukám nem nagyon szereti bent az állatokat, viszont Herkules szeret bent lenni. Apa megpróbálta kirakni az udvarra, de Herkules mindig visszament a házba, nagyon jót nevettünk rajta, mert apa egész nap ezzel szórakozott.

Vitányi Veronika – Than Károly Ökoiskola, Budapest

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

Pin It on Pinterest

Share This