Vince

 

Neme: kan

Születési idő: 2020.10.15.

Termete: kicsi

Bekerülés időpontja: 2020.12.09.

 

Hogyan segíthetsz rajta az örökbefogadáson kívül?  Nézd meg a Virtuális örökbefogadás, a Pénzadomány, illetve Tárgyi adomány menüpontokban!

Fél éves, kan, kópé kölyök kutyus vagyok, már talán láthattátok a kölyök korú cuki fotómat is korábban, de most eljött az ideje annak is, hogy rendesen bemutatkozzak!

Fiatal korom ellenére az életem első része nem volt túl fényes. 6 hetes koromban kerültem a menhelyre, a tesómmal Vitézzel. Egy híd alá voltunk bedobva, ahol az egyetlen esélyünk a túlélésre az volt, ha minél hangosabban sírunk. Ez nem volt rossz ötlet, mert egy úr hazafele menet meghallott minket, és a segítségünkre sietett. Valószínűleg a másnapot sem éltünk volna már meg… Az első számú megmentőnk hazavitt minket, majd felkereste a második számú megmentőnket az Árvácskát. Így lettünk mi is védencek.
Amikor hazavitt minket az Úr, aki meghallott minket, az otthonában hamar ki is nyílt a csipánk, mintha mindig is tudtuk volna mit jelent az otthon, és az, hogy hazaértünk, biztonságban vagyunk.
Olyan gazdira lenne szükségem, aki nem lenne rest velem foglalkozni, hiszen sok mindenre meg kell tanítani engem még, illetve sokat is kellene velem játszani, hogy utána jó nagyokat tudjak aludni.
A termetem kicsi, így benti kutyusnak tökéletes lennék!
Szerencsére barátságos és játékos a természetem, így mindenkivel jól kijövök. Nem balhézom se kutyával se cicával.
Vidám kutyus vagyok, nincs bennem törés a kezdeti nehézségek miatt, de akkor lenne az igazi a kis életem, ha nekem is lenne egy csodás gazdim, akinek a legjobb barátja lehetek.
Remélem megtetszettem neked és eljössz meglátogatni. Ígérem tündéri kutyust fogsz megismerni a személyemben!
Nagyon várlak, pacsi: Vince
Vince, chippelve és a megfelelő oltásokkal ellátva várja szerető gazdiját, családját.

Felkeltette az érdeklődésed? Kérdésed van? Írd meg nekünk!

Vince

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

Pin It on Pinterest

Share This