Vidor

 

Neme: kan

Születési idő: 2017.03.15.

Termete: közepes

Bekerülés időpontja: 2021.07.26.

Ivartalanítva: igen

 

Hogyan segíthetsz rajta az örökbefogadáson kívül?  Nézd meg a Virtuális örökbefogadás, a Pénzadomány, illetve Tárgyi adomány menüpontokban!

Vidor vagyok, 3 éves puli fiú. Nagyon félős vagyok és ezért nagyon tapasztalatlan. A félelem megakadályozott eddig, hogy megismerjem a világot. De kész vagyok nyitni, ha segítesz! Kilenc tesómból hatan gazdisak, tudom, hogy rám is vár egy boldog élet!

Nem félek autóba ülni, motorost vagy sétáló kutyát megugatni, figyelek és egyből jelzek. Többszörös kutyakozmetika túlélő vagyok, a képeken a legrövidebb bundám látható, igazi hófehér. Megvagyok más kutyákkal és macskákkal is laktam együtt.

De nem sétálok, mert mindentől tartok, de az emberben is nagyon nehezen bízok meg (akár csak egy kicsit is). Megijedek és igyekszem elbújni valami sarokba, bokor alá. Emiatt nem is vagyok sok vezényszót tanult jószág, de adok pacsit, és megteszem, amit kell. 

A gazdit megnyalogatom, de csak hátulról, ha nem néz rám közben, odafekszek mellé, de csak jó másfél méterre, és tudom, hogyha eszik, érdemes odaállni várakozón. Ha mindenáron meg akarnak dögönyözni, akkor a fekhelyemen összekuporodva megvárom a gazdit, és amint lehet, továbbállok.

Az ideiglenes gazdinál nem maradhatok, mert ott már sok kutya van. Keresem azt a falkát, aki befogad, aki tudja kezelni, hogy fajtámból adódóan harsányan jelzem a változásokat, azt a jól nevelt kutyát, akitől elleshetem a falka szabályait.

Azt a gyakorlott gazdit keresem, aki vigyáz rám  mindaddig, míg kialakul bennem a kötődés.

Felkeltette az érdeklődésed? Kérdésed van? Írd meg nekünk!

Vidor

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

Pin It on Pinterest

Share This