2016 őszén láttuk meg, hogy facebookon egy ismerősünk megosztotta, hogy születtek náluk kiscicák. 3 fiú és 1 lány cica, akiket örökbe lehetett fogadni, azonban a lány cica a születése után megsérült, ezért a hátsó jobb lába hiányzik. A 3 fiú cicát már elvitték, amikor megláttuk őket már csak a kislány maradt. Nagyon megtetszett nekünk és úgy döntöttünk, hogy megnézzük őt. Át is hozta hozzánk a gazdája és már elsőre beleszerettünk, örökbe is fogadtuk. A kis csöppség a Nancy nevet kapta. Korához képest mindig kistestű cica volt, és eleinte nagyon kis ügyetlen is, de idővel szépen megtanult járni, ami inkább nyusziugráshoz hasonlít. Mára már egy 4 és fél éves ivartalanított cicus, aki háromlába ellenére szeret rohangálni és felmászni, ahová csak lehet. Különösen szeret aludni is, főleg a húgom ölében.

Török Rebekka – Móricz Zsigmond Gimnázium, Szentendre

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

Pin It on Pinterest

Share This