Az Árvácska Állatmenhelyen már többször is jártunk anyukámmal és a húgommal. A jelenlegi kutyusunkat is onnan hoztuk el, és nagyon szeretjük őt. Az állatvédelem nagyon fontos számunkra, ezért igyekszünk segíteni. A kutyánk – Mira – örökbefogadása elött is voltunk már kutyákat sétáltatni és játszani velük. Miután Mirát hazahoztuk, voltunk egy találkozón is, melyet a menhely szervezett, több kutyust is kihoztak a helyszínre és meg lehetett őket ismerni. Mira találkozhatott újból testvéreivel és nagyon jól éreztük magunkat, a közösség is fantasztikus volt. Láttuk, hogy nagyon sok ember próbál segíteni, és ez nem feltétlenül pénzadományt vagy örökbefogadást jelent, hanem például volt, aki kutya kaját, pokrócokat és takarókat hozott. Ezek az apróságok is sokat jelenthetnek. Ezek mellett sokan önkénteskednek, ami nagyszerű dolog. Szerintem mindazokat akik próbálnak segíteni nagy köszönet illeti, és csak buzdítani tudok mindenkit arra, hogy ha valaki egy igazi társat szeretne maga mellé, akkor fogadjon örökbe egy kisállatot, nagyon nagy szeretet árad belőlük, és meghálálnak mindent.

Török Rebekka – Móricz Zsigmond Gimnázium, Szentendre

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

Pin It on Pinterest

Share This