Tiki

Fajtája:  puli-pumi jellegű keverék

Neme: kan

Születési idő: 2015.06.10.

Termete: kistestű

Bekerülés időpontja: 2016.

Hogyan segíthetsz rajta az örökbefogadáson kívül?  A lap alján adakozhatsz, vagy nézd​ meg a Virtuális örökbefogadás, a Pénzadomány, illetve Tárgyi adomány menüpontokban!

 Tiki és Taki két hihetetlen szeretetgombóc kan kutyus, kik eleinte nagyon félénkként kerültek be a menhelyünkre, altatás elől mentve. Testvérek.

A több, mint 3 év során amióta bent vannak, nagyon sokat nyíltak a külvilág felé, gondozóink kitartó munkájának köszönhetően.

4 éves, erősen középtermetű szépségek, jó hosszú szőrrel, amit ha időszakosan gondozunk elkerülhető a loncsosság. 

Szeretnek sétálni, energikusak. Egy darabig éltek a kennelben külön is, hogy egy másik szuka ne legyen magányos, tehát összeszoktathatóak más kutyával is.

Annak örülnének a legjobban, ha együtt kerülhetnének a nagybetűs gazdihoz, mert különleges testvéri “támogatás”, kötődés van köztük. A félénk időszakukban egymást védték, majd erősítették bátorították.

Taki a félénkebb, de ugyanúgy odajön, mint a kicsit nagyszájúbb Tiki, aki a foglalkozást a gondozóktól is mindig elvárja, hangos ugatással jelzi: “Légyszi foglalkozz velem!

Ha szeretnétek két különleges, jó fej, kutyát, látogassatok ki az Árvácskába és keressétek Takiékat, kik chippelve ivartalanítva, és minden oltásukkal, várják a Sétapartnerüket, aki akár örök Társukká is válhat.

Ha szeretnél vele megismerkedni közelebbről is, keresd Killárné J. Anikót a  +36 20 384 6715 számon, vagy írj emailt a szentendre@arvacska.hu címre!

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This