Szabi

Fajtája:  keverék

Neme: kan

Születési idő: 2017. július

Termete: kistermetű

Bekerülés időpontja: 2020.

Hogyan segíthetsz rajta az örökbefogadáson kívül?  A lap alján adakozhatsz, vagy nézd meg​ a Virtuális örökbefogadás, a Pénzadomány, illetve Tárgyi adomány menüpontokban!

Kóbor kutyaként mentettük utcáról. Bőven eleget volt már kint és egyedül, három éves, idáig gazdátlanul az utcán élt, télen, nyáron, hóban, fagyban, latyakban.

Mióta Szabi itt van, a gondozóktól a menhelyvezetőkig, de még teljesen idegenek is, meghívás nélkül mennek hozzá ismerkedni! Szabi rendkívül kedves, barátságos, mindenkinek a szívébe beköltözik.

Sétálni is sokat viszik, külön is megdicsérték, hogy laza pórázon megy és nem vadássza le a szembejövő kutyákat, macskákat. Megjósolták neki, hogy mindenki szeretni fogja őt, hiszen ő is mindenkit szeret, gyerekeket, időseket, cicákat, kutyákat. Tipikus családi kutya, mindenki kedvence!!!

Az biztos, hogy ideje valami jó kis pecót találni neki, mármint nem egy kinti kutyaólat, hanem egy olyat, ahol az emberekkel egy fedél alatt lakhat. Inkább lakásba ajánljuk. Kicsi termetű, így elég egy kis hely is a lakásban, és egy nagy hely valaki szívében.

Oltott, chippelt, ivartalanítása előjegyzett.

Ha szeretnél vele megismerkedni közelebbről is, keresd Killárné J. Anikót a  +36 20 384 6715 számon, vagy írj emailt a szentendre@arvacska.hu címre!

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This