Riki

Fajtája: keverék

Neme: kan

Születési idő: 2013. október

Termete: közepes testű

Bekerülés időpontja: 2020.

Hogyan segíthetsz rajta az örökbefogadáson kívül?  A lap alján adakozhatsz, vagy nézd meg​ a Virtuális örökbefogadás, a Pénzadomány, illetve Tárgyi adomány menüpontokban!

Riki már volt a menhelyünk lakója. Kölyökkorában, még 2014-ben adtuk őt örökbe. Gazdája most visszahozta, mert külföldi munkavállalás miatt költözik, ahová őt sajnos nem tudta magával vinni.

Riki egy nagyon kedves, barátságos, szeretni való kutya. Ráadásul egy nagyon jó megjelenésű középkorú úriember! Ember- és gyerekbarát! Kutyatársaival jól kijön, macskákat sem bántja.

Ideális, tipikus családi kutya. Barátja, társa az embernek. Nyugodt, kiegyensúlyozott, az alapvető vezényszavakat ismeri. Gyerekek mellé, idősebb gazdinak is ajánljuk őt. Kertes házban, de – elegendő sétával – esetleg lakásban is jól érezné magát.

Oltott, chippelt, ivartalanított.

Ha szeretnél vele megismerkedni közelebbről is, keresd Killárné J. Anikót a  +36 20 384 6715 számon, vagy írj emailt a szentendre@arvacska.hu címre!

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This