Rex

Neme: kan

Születési idő: 2010.01.01.

Termete: közepes

Bekerülés időpontja: 2019.08.16.

Ivartalanítva: igen

 

Hogyan segíthetsz rajta az örökbefogadáson kívül?  A lap alján adakozhatsz, vagy nézd​ meg a Virtuális örökbefogadás, a Pénzadomány, illetve Tárgyi adomány menüpontokban!

Rex egy bűbájos (ahogy néz, azt nem lehet kibírni), jó középtermetű, vélhetően németjuhász-szetter keverék úrfi.

Az uraság egy hajléktalantól került hozzánk a nyáron, aki a puszta közepén, láncra kötve tartotta, rémes körülmények között társával Morgóval együtt, aki azóta, szintén a menhely védence. Rex és Morgó szerencséje egy kedves szomszéd volt, aki nem bírta nézni, ahogy velük bántak és mindent megtett a kimenekítésükért.

Bekerülésük óta kiderült, hogy Rex kora ellenére lelkes, mozgékony. Nagyon barátságos gyerekkel, felnőttel egyaránt. Igazi családi kutya. Mindene a simogatás, a séta, miközben olyan szenvedően néz az emberre, hogy azonnal haza akarod vinni.

Kan kutyákkal kakaskodik, elvégre ő a férfi a pusztán, szukákkal pedig válogatós.  Szerető gondoskodással és odafigyelő neveléssel ezek leküzdhetőek, valószínűleg más kutyákkal is összeszoktatható.

Macskákkal közömbös.

Semmi másra nincs szüksége csak egy szerető családra, akik megmutatják végre neki, hogy milyen is boldogan, szeretetben és szabadon élni. Akkor talán ezek a szomorú szemek is megtanulnának mosolyogni.

Felkeltette az érdeklődésed? Kérdésed van? Írd meg nekünk!

Rex

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This