Peggy

Fajtája: keverék

Neme: szuka

Születési idő: 2019.01.

Termete: közepes testű

Bekerülés időpontja: 2020.10.03.

Ivartalanítva: igen

 

Hogyan segíthetsz rajta az örökbefogadáson kívül?  A lap alján adakozhatsz, vagy nézd​ meg a Virtuális örökbefogadás, a Pénzadomány, illetve Tárgyi adomány menüpontokban!

Ez az alig egy éves border collie mix lány pont eleget tapasztalt a külvilágból ahhoz, hogy elveszítse minden bizalmát. Nincs min csodálkozni: eddigi rövid kis életét egy rövid láncon, majd menhelylakóként töltötte. Köszöni, nem kér többet belőlünk, emberekből.

Gondozóival egy idő után kifejezetten jó viszonyt sikerült kialakítania, köszönhetően a mindennapos gondoskodásnak, most azon dolgozunk, hogy a látogatókkal szemben is megváltozzon bizalmatlansága. Mert amikor leveti a páncélját és elkezd bízni valakiben, egy tündér.

Peggy a Szentendrei Árvácska egyik legbizalmatlanabb és legszebb gazdikereső árvája. Olyan gazdit keresünk neki, aki tapasztaltabb a kutyatartás terén és kellő figyelemmel, türelemmel áll hozzá. Egyedüli kutyának ajánljuk felnőtt gazdi mellé. Cicákhoz a viszonyulása eddigi tapasztalataink alapján kérdéses.

Oltva, chippelve, ivartalítva adjuk örökbe.

Ha szeretnél vele megismerkedni közelebbről is, keresd Killárné J. Anikót a  +36 20 384 6715 számon, vagy írj emailt a szentendre@arvacska.hu címre!

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This