Az én első történetem a saját háziállatomhoz kapcsolódik. Amikor kisebb gyerek voltam, mindig vágytam egy kis állatra. Voltak halaim régebben, de sosem éreztem úgy, hogy ez Úgymond kielégíti a vágyaimat a háziállatokkal kapcsolatban. Amikor már szinte teljesen lemondtam arról, hogy nekem valaha is lesz egy saját kis állatom, akkor szólt az egyik ismerősöm, hogy a cicájuk ellett négy kiscicát. Abban a pillanatban rohantam édes anyukámhoz, hogy fogadjuk be az egyiket. Persze sajnos egyből nemet mondott. Nagyon sokáig könyörögtem neki, de nem tudtam rávenni, hogy igent mondjon. Többször is meglátogattuk együtt a kiscicákat, de nem nyertem meg az igent még így sem. Végül négy évvel ezelőtt egy csodás napon, anyukám hazahozta az egyik kiscicát nekem. Annyira boldog voltam, mint még soha. Az említett cica, Zaira azóta is boldogan én velünk és imádjuk.

Nagy Henrietta – Móricz Zsigmond Gimnázium, Szentendre

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

Pin It on Pinterest

Share This