Manó

Neme: kandúr

Születési idő: 2023.10.22.

Bekerült: 2023.11.29.

Ivartalanítva: Nem

 

Hogyan segíthetsz rajta az örökbefogadáson kívül?  A lap alján adakozhatsz, vagy nézd​ meg a Virtuális örökbefogadás, a Pénzadomány, illetve Tárgyi adomány menüpontokban!

Mi a manó? A manó az egy olyan nagyfülű figura, aki a mesékben.. azaz Manó egy 2 hónapos kiskandúr, aki a félős brigádból egyelőre a legbátrabb. A simogató kezeket már kifejezetten élvezi, még ő sem érti, hogy miért, de élvezi..💕 Első érintésre azért lefújja az ember haját, de ha az ujjaink elmerülnek a pihe-puha bundájában, akkor hamar megnyugszik.
Hiperjátékos kismacsek, rengeteg foglalkozásra és simire lesz szüksége majd az új otthonában, így olyan családot keresünk neki, ahol tudják és elfogadják, mivel jár egy kezdetben félős kölyökmacska felnevelése. Manó minden nap törődést igényel majd, de amolyan igazi családba való cicus! Gyertek és ismerjétek meg őt személyesen! Legyen mielőbb haza-menő-Manó!
Parazitamentesítve, oltva, ivartalanítási kötelezettséggel költözhet.

Felkeltette az érdeklődésed? Kérdésed van? Írd meg nekünk!

Manó

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                  

Pin It on Pinterest

Share This