Makaó

Foglalt

Neme: kan

Születési idő: 2018.11.15.

Termete: közepes

Bekerülés időpontja: 2020.12.03.

Ivartalanítva: igen

 

Hogyan segíthetsz rajta az örökbefogadáson kívül?  A lap alján adakozhatsz, vagy nézd​ meg a Virtuális örökbefogadás, a Pénzadomány, illetve Tárgyi adomány menüpontokban!

Makaó bemutatkozik:
“Sziasztok! Mint már olvashattátok engem Makaónak hívnak.
2 éves kan kutya vagyok, és 5 hónapja vagyok Árvácska védenc.
Több társamhoz hasonlóan Salgótarjánból érkeztem. Az előző ‘lakhelyemen’ nem túl derűs körülmények között éltünk. Ez ma már máshogy van ám!
Viszont ne szaladjunk ilyen gyorsan előre. Amikor megérkeztem a menhelyre, akkor kezdetben folyamatosan csak sírtam. Nagyon félős voltam, nem voltam hajlandó kommunikálni az emberekkel, hiszen kétségbe voltam esve… 
Viszont a türelmes gondozók nem hagyták, hogy ilyen maradjon a viszony köztünk, napról napra újra és újra foglalkoztak velem és ennek köszönhetően meg is nyíltam, elkezdtem bízni az emberekben. 
Kezdetben a séta sem volt egyszerű, azt éreztem, hogy menekülnöm kell, de mára már ebben is rengeteget fejlődtem! Már nem húzok séta közben, úgyhogy akár a városban, vagy kirándulás közben is jó partner lehetnék. 
A kutyatársaimmal is szoktatható vagyok, jól kijövök más ebekkel. Ezt mi sem mutatja jobban mint, hogy már egy társat is kaptam magam mellé, így nem kell egyedül várnom az álomgazdira, hanem Lüszi barátnőm társaságában teszem ezt. 
Azonban a kutyákkal ellentétben, a cicák nem a barátaim. 
Termetemből adódóan nagyon jó kinti kutya lennék, persze, ha te be szeretnél engem engedni, nem lesz ellenemre a kanapén való fetrengés sem!!
Még picit félős vagyok, de ha barátkozni szeretnél velem, akkor szépen a bizalmamba engedlek. 
Ha szeretnél egy szuper Valentin-napi sztorit, az egymásra találásunkról, akkor ne várj sokáig és gyere ki hozzám, hogy megismerjük egymást. 
Nagyon várlak! Puszi: Makaó”
Makaó, ivartalanítva, chippelve és a megfelelő oltásokkal ellátva várja szerető gazdiját, családját.
Ha a mi kis szívtiprónk elvarázsolt, akkor habozz tovább és látogasd meg személyesen is!

Felkeltette az érdeklődésed? Kérdésed van? Írd meg nekünk!

Makaó

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This