Pongót, a kis dalmatát édesanyám vitte haza. Anyukám fiatalabbik húga rettentően félt a kutyáktól, amíg meg nem ismerte Pongót. A legnagyobb kutyákhoz is oda mert menni ezután. Sokat kirándultak a Kőhegyre, Pongó nagyon élvezte ezeket a kiruccanásokat. Mivel kislány kutya volt sikerült fedeztetni egy dalmata fiúval. Nagyon várták a kölyköket, akik egy éjszaka meg is érkeztek. Pongó nagyon jó anyukája volt a nyolc kiskutyának. Sorban elajándékozták őket, a szomszéd lépcsőházba is került egy Pötyi nevezetű kislány. Miután Pongó elment tőlünk, vele még sokat találkoztunk a kutyafuttatón. Nagyon szeretett a függöny alá elbújni, észrevette, hogy ez tetszik a gazdáinak, a függöny úgy lógott le a két fülén, mintha menyasszony lett volna.

Korsós Csenge – Móricz Zsigmond Gimnázium, Szentendre

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

Pin It on Pinterest

Share This