Musz és Tapsi az unokahúgom gyönyörű nyulai. Mióta közelebb költöztek gyakrabban találkozom velük és megismerhettem a két nyuszit is. Musz egy fiú nyúl, szép fekete szőrzete van. Őt három évvel ezelőtt kapta, egy mentett nyuszi. Egy nagyobb nyuszi kiharapott az orrából, és ha ők nem hozzák el elaltatták volna. Musz egy nagyon aktív nyúl. Állanódan pakol, átrendezi a helyét, felborítja a kis házát. Ha ki van engedve, az unokahúgom cuccait is szívesen pakolgatja, dobálgatja. Tapsit az unokanővérem vette egy évvel ezelőtt, de mivel nagyon sokat dolgozik és nem tudta volna rendesen ellátni, így az volt a legjobb döntés, hogy unokahúgomnak ajándékozta. Ő egy szürke lány nyuszi. Ő is nagyon aktív nyuszi. Nem olyan régen el kezdett futkosni egy földre leesett papírzacskóval. Nagyon szeretnek kint lenni és felfedezni a terepet, megszaglászni mindent és gyönyörű puha szőrzetük van, élvezet simogatni őket.

Korsós Csenge – Móricz Zsigmond Gimnázium, Szentendre

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

Pin It on Pinterest

Share This