Édesanyám apukája nagy madár kedvelő volt, a füle ki volt hegyezve minden madárcsicsergésre. Egyszer hazafelé menet meghallott a fűben csipogni egy kiscsibét. Látni nem látta, csak hallotta, de nem volt rest megkeresni és hazavinni. Otthon aztán megetették, megitatták, kis fészket csináltak neki. Szépen cseperedett. Nagypapám sógornőjéék nem sokkal ezután eljöttek látogatóba és Magdi néni első látásra beleszeretett a kiscsibébe. Addig könyörgött, míg hazavihette. Nekik volt egy kis kertjük is, így a csibe nagyon jól érezte magát. Nőtt, növekedett és japán kakas lett belőle. Egy eléggé harcias kiskakas. Magdi nénivel minden délután együtt aludtak az ágyban. Már tudta mikor van a pihenés ideje, és a párnán várta őt a délutáni sziesztára. Nagyon régen történt és fotó nem készült róla, de internetről csatolok egy japán kakasról.

Korsós Csenge – Móricz Zsigmond Gimnázium, Szentendre

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

Pin It on Pinterest

Share This