Hercegnő

Fajtája: európai házi

Neme: nőstény

Születési idő: 2018.

Termete:  közepes, fejlett

Bekerülés időpontja: 2020.

Hogyan segíthetsz rajta az örökbefogadáson kívül?  A lap alján adakozhatsz, vagy nézd​ meg a Virtuális örökbefogadás, a Pénzadomány, illetve Tárgyi adomány menüpontokban!

 Barátságos, de kissé kényeskedő cicus a mi Hercegnőnk. Mielőtt megnyílik a szeretetre bizonyítékát akarja látni, hogy valóban kedves, jó gazdira talált! A többi cicával békés egyetértésben él a közös kennelben.

Szépsége és szelídsége mindenesetre meggyőző, és sokat segit abban, hogy az érdeklődők felfigyeljenek rá. Keresi, várja szerető gazdiját, egy kedves családot, egy meleg kosarat a házban, ahol kedvére csinosítgathatja magát.

Egészséges, oltott, ivartalanított. Külső-belső parazita mentesítése a menhelyen rendszeres.

Ha szeretnél vele megismerkedni közelebbről is, keresd Killárné J. Anikót a  +36 20 384 6715 számon, vagy írj emailt a szentendre@arvacska.hu címre!

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This