Grisa

Fajtája:  keverék

Neme: szuka

Születési idő: 2017.03.

Termete: nagytestű

Bekerülés időpontja: 2020.

Hogyan segíthetsz rajta az örökbefogadáson kívül?  A lap alján adakozhatsz, vagy nézd​ meg a Virtuális örökbefogadás, a Pénzadomány, illetve Tárgyi adomány menüpontokban!

 Grisa megtalálása előtt utcagyerekként, senki által nem szeretve, egy öttagú banda egyetlen lánytagjaként küzdött nap, mint nap az életbenmaradásért.

Az Árvácska lakójaként Grisa ma már nem az életbenmaradásért, hanem a szeretetért küzd. Sosem lehet eleget szeretgetni.

Mérhetetlen szeretetigénye mellett nagyon gyors felfogású, kiváló tanítvány. Rendkívül ügyesen használja tanulás közben a figyelmét, az energiáit.

A mozgásigénye hatalmas, kiváló partnere lehet aktív időtöltést, kirándulást szerető kétlábú istenének. Miután nagyon igényli az ember közelségét, a benti tartás ideális számára. A magányos élet nem az ő világa.

Jó tudni, hogy az emberek felé rendkívül nyitott, és egy csepp agresszió sincs benne, kutyatársaival szemben viszont elutasító, és a macskákra sem barátként tekint. NEM macskabarát!

Oltva, chippelve, ivartalanítva várja az álomgazdit.

Ha szeretnél vele megismerkedni közelebbről is, keresd Killárné J. Anikót a  +36 20 384 6715 számon, vagy írj emailt a szentendre@arvacska.hu címre!

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This