Csubi

Neme: kan

Születési idő: 2007.11.10.

Termete: közepes

Bekerülés időpontja: 2010.

Ivartalanítva: igen

 

Hogyan segíthetsz rajta az örökbefogadáson kívül?  A lap alján adakozhatsz, vagy nézd​ meg a Virtuális örökbefogadás, a Pénzadomány, illetve Tárgyi adomány menüpontokban!

Menhelyünk talán legrégebbi lakója, amit egyikünk sem ért. 14 éves, de életkorát meghazutolja a vitalitása, ha ránézünk el se hinnénk, hogy ennyi idős. Nagy testű, kiegyensúlyozott kan kutyus, kinti, benti tartásra egyaránt alkalmasnak gondoljuk. Kinti tartás esetén a napi 1x-i séta biztosítása fontos. A menhelyen szinte mindig volt kenneltársa, hol fiatalabb, hol korban hozzá közelebbi szuka. Szeret kutyatárs mellett élni és ez nagy mértékben hozzájárul ahhoz, hogy jó pár évet letagadhatna. Amikor félénkebb lány társat kapott, az kinyílt mellette, amikor kicsit vagányabb, fiatalt, az Csubit fiatalította meg (jelenlegi társa Melany, akivel tündéri párt alkotnak). Szereti, várja a sétát, jól ismeri a póráz jelentését. Kan kutyák és macskák mellé nem javasoljuk, velük nincs jóban. Remek társa lehet az embernek, figyel rá, bízik benne, ha kialakul a kémia. Családba is, – ott, ahol már nagyobbak a gyerekek -, jó szívvel javasoljuk. Fantasztikus lenne, ha életének hátralévő időszakát boldogan, szerető gazdi mellett élhetné le.

Felkeltette az érdeklődésed? Kérdésed van? Írd meg nekünk!

Csubi

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This