2012 nyarán Apukám hazahozott hozzánk egy kis vizslát. Nagyon sok testvére született és volt érdeklődő is a kis vizslák felé, de ők visszamondták és a gazda ott maradt 10 kis vizslával Horton. Apukám munkatársa mesélte neki, hogy kellene segítség a vizslák elhelyezésébe, különben menhelyre kerülnek. Mindenki próbált segíteni valahogy, de már akkor nekünk volt már egy másik vizslák Matyi. Anyukám nem szeretett volna még egy kutyát, mert nagy felelősség vállalni egy kutyát, de Apukám hazahozott egyet és onnantól kezdve nálunk éli a szépséges mindennapjait és nem egy ketrecbe vagy az utcán. A többi testvérének is találtunk helyet pl.: az egyik munkatársa apukámnak befogadott egy szuka vizslát és ő kitanította Pamelát vadászni, a másikat Anyukám keresztlányának adták és az ő vizslájának a neve Tessza lett. A mi kutyánknak a nevét én adtam és Zsófit választottam.

Boda Bettina – Móricz Zsigmond Gimnázium, Szentendre

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

Pin It on Pinterest

Share This