Bagira

Neme: kan

Születési idő: 2009.09.30.

Termete: közepes

Bekerülés időpontja: 2010.

Ivartalanítva: igen

 

Hogyan segíthetsz rajta az örökbefogadáson kívül?  A lap alján adakozhatsz, vagy nézd​ meg a Virtuális örökbefogadás, a Pénzadomány, illetve Tárgyi adomány menüpontokban!

Kilenc testvérével került kölyökként a menhelyre, ki tudja miért, ő maradt nálunk egyedül. Igaz, rövid ideig gazdis volt, de hamar visszahozták azzal, hogy “neveletlen”!

Bagira gyakorlatilag a menhelyen nőtt fel, azóta is a menhelyen él, fogalma nincs a menhelyen kívüli világról, a kinti szabad, gazdis életről. Emberekkel, kutyákkal egyaránt barátságos, türelmes gazdiknak hű társa lehetne. 

Férfiaktól eleinte fél, visszahúzódik, valószínűleg rövid gazdis élete alatt férfi bántalmazhatta. Elsősorban hölgy gazdit keresünk a számára.

Erőteljes testalkatú, inkább kertes házba szeretnénk őt adni. A pórázt már ismeri, önkénteseink gyakran sétáltatják őt a környező szabad területen. Egy igazán szerető, gondoskodó gazdira lenne szüksége, aki sok szeretettel, türelemmel, megértéssel fogadná magához, akinek így hűséges társa lehetne!

Macskabarát!

Oltott chipes ivartalanított.

Felkeltette az érdeklődésed? Kérdésed van? Írd meg nekünk!

Bagira

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This