Alexa

Neme: szuka

Születési idő: 2016.11.23.

Termete: közepes

Bekerülés időpontja: 2020.11.06.

 

 

Hogyan segíthetsz rajta az örökbefogadáson kívül?  A lap alján adakozhatsz, vagy nézd​ meg a Virtuális örökbefogadás, a Pénzadomány, illetve Tárgyi adomány menüpontokban!

Alexa bemutatkozik:
“Sziasztok a nevem Alexa!
4 éves szuka kutya vagyok és tavaly év végén érkeztem a menhelyre, 3 kölykömmel és a papájukkal Argóval. Mára már a kicsinyeim és Argó szerető családban élnek, csak én maradtam a menhely lakója még. 
Nyugodt és jó kutya vagyok, kedvelem egyaránt az embereket és a kutyákat is, tehát szoktatható lennék más ebekkel. Jelenleg Bagirával élünk együtt itt, ami persze jó móka de jobb volna egy saját család. 
Közepes a méretem, de ettől függetlenül lehetek kinti vagy benti kisállat is. Egy fiatal családba nagyon ideális lennék, akár gyerek(ek) mellé. 
Nagyon szeretek sétálni, és szerencsére nem szoktam eszelősen húzni a pórázt és sürgetni a sétapartneremet, hogy menjünk már. Jó kis tempóba tudunk együtt haladni. Szóval, ha szeretsz nagyokat sétálni vagy esetleg kirándulni akkor én vagyok a Te kutyád. 
Abban a korban élek, amikor már nem bolondozom a nap nagy részében, nem kell több óra, ahhoz hogy megfelelően le legyek fárasztva, de mégis virgonc és életvidám vagyok, ha olyan a helyzet például séta vagy játék alkalmával.
Remélem megtetszettem neked és eljössz engem meglátogatni. 
Várlak téged álomgazdi! Puszi: Alexa”
Alexa, ivartalanítva, chippelve és a megfelelő oltásokkal ellátva várja szerető gazdiját, családját.

Felkeltette az érdeklődésed? Kérdésed van? Írd meg nekünk!

Alexa

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This