Peti és Punch jelentkezik

Peti és Punch jelentkezik

Emlékeztek a két fehér szépséges rosszcsontra, Petire és Punchra, akik tavasszal lettek boldog gazdis kutyák? Nos, a következő levél és fotók érkeztek a családjuktól:

„Kedves Árvácska dolgozók!

Már 2 hónapja velünk van Peti és Puncs. Azt mondhatom, hogy nagyon elégedettek vagyunk a választással, mert mindkét kutya ragaszkodó, okos és gyorsan beilleszkedett. A gyerekek is imádják őket, változatlan lelkesedéssel szeretik és gondozzák őket. Igazi családtagok lettek. Csibészségük ellenére is sok örömet, melegséget hoztak a családunkba a „fehér ördögök”!

A kutyaiskola nyitásáig igyekszünk magunk segíteni nekik a szocializációban, sajnos a séták során még nem teljesen kompatibilisek más kutyákkal. Néhány fotóval szeretnénk megmutatni, hogy milyen jól érezzük magunkat együtt és milyen jól érzik magukat otthonukban, családjukban. További jó munkát kívánunk, de a jövőben reméljük, hogy még sok sétáltatásnál találkozhatunk a menhelyen veletek!”

Mi pedig köszönjük, és nagyon örülünk a csodás híreknek. További sok boldogságot kívánunk az ördögfiókákkal!

Szentendrei Árvácska menhely: Punch és Peti
Szentendrei Árvácska: Punch
Peti jól érzi magát

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This