Manó gazdira lelt

Manó jelentkezik

Örömmel osztjuk meg veletek a Takács család sorait a nemrégiben örökbefogadott egyik Liza-babáról, Manóról. 😀

“Kedves Árvácska!

Bár ez az időszak kicsit másról szól, szeretnénk visszajelezni Manóról, akit március 8-án fogadtunk örökbe Önöktől.

Nemrég ment el az előző kutyánk, akit 14 éve szintén az Árvácskától vittünk haza, ő Süti kölyke volt. Hatalmas űrt hagyott maga után, de el sem tudtuk képzelni az életünket kutya nélkül. Emiatt azonban kölyköt szerettünk volna, így esett a választásunk Manóra, aki Liza kölyke.

Az első héten az volt az érzésünk, hogy egy macskát hoztunk haza, mert annyira bújt, amit kutyánál még nem is láttunk. Mostanra azt hiszem már egész jól összeszoktunk, elkezdtük megérteni egymást ő pedig megtanulni a vezényszavakat és a gazdis életet.

Sokat sétálunk vele, bár a jelen helyzetben mindenkit elkerülve tesszük ezt. Nyitott és érdeklődő kutya és mindent megtesz, hogy megfeleljen, egy igazi szeretetgombóc. Szerencsére a macskánk is elfogadta (és ez nagy szó, mert az előző kutyán kívül mást sosem tűrt meg) aki már idősebb, így néha idegesíti, ha játszani akar vele, de ezt elintézik egymás között.

Ismét jó döntés volt, hogy Önöket választottuk és reméljük hosszú és boldog élete lesz velünk.

Üdvözlettel
Takács család”

Mosolyogva olvastuk a „bújós” részt Manóról, ugyanis a mamája, Liza ugyanilyen bújós, szó szerint ölebként viselkedett. Nyúlánk termete ellenére, ha belefért, ha nem, ha lelógott, ha nem, rendszerint felmászott és beleegyensúlyozta magát a gondozók ölébe. Azt, hogy vajon ezt az attrakciót űzi-e még az új családjában, nem tudjuk, de reméljük, így Manóban is bizakodunk.

Manó nagyon cicabarát
Szentendrei Árvácska: Manó sikertörténete

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This