Casper és a lányok

Casper és a lányok…

Klempa, Bodza, Casper, Lucky jelentkezik

Több védencünkről is jöttek így vagy úgy hírek, vegyük csak őket szép sorjában.

Klempa örökbe fogadása a kiemelten nagy örömeink sorát gyarapítja. A kutyus annó mindent elkövetett, hogy felhívja magára a látogatók figyelmét, de valahogy éveken keresztül nem járt sikerrel. Ám másfél évvel ezelőtt eljött a pillanat, amikor egy kedves pár úgy döntött, hogy már meglévő kutyájuk mellé jól illik, és hazavitték.

Klempa az első perctől kezdve otthon érzi magát, a társával hatalmasakat játszanak, és sokat csavarognak a gazdikkal. És aminek nagyon örülünk, a menhely emléke kezd a homályba veszni, így a kedvenc sétáltatóját is csak hosszú percek után ismerte fel, de akkor annál inkább.

Szentendrei Árvácska menhely: Klempa jelentkezik
Szentendrei Árvácska: Klempa
Klempa jól érzi magát

Bodza 2017-ben került gazdihoz. Egy kedves idősebb hölgy napjait aranyozza be. Bodza nagyon jól érzi magát, rajongással csüng a gazdin, csak azt nem szereti, ha a Gazdi lánya elviszi kozmetikushoz, utána bizony duzzog, és a gazdinál keresi a védelmet. A két fotó épp ezt a pillanatot örökítette meg.

Szentendrei Árvácska: Bodza elégedett új helyével
Szentendrei Árvácska: Bodza és Gazdi

Caspert tavaly augusztus végén adtuk örökbe, 10 hónapja már, hogy új családja lett. Nagy örömünkre meglátogatott bennünket a gazdikkal és egy változatlanul csodás, gyönyörű kutyussal találkozhattunk, akinek fülég ért a szája, úgy sugárzott a boldogságtól.

A gazdik elmondták, milyen jó döntés volt annó őt választani és, hogy mennyire kinyílt a kutyus, aki, azóta a Mozart nevet viseli. A kisgazdik egy külön perselyben adományt is gyűjtöttek védenceinken, amit elhoztak nekünk és mi hálás szívvel köszönjük.

A Caspergazdik adománya...

A Lucky-féle bejelentkezéssel még adósok voltunk, mert a járvány ideje alatt történt az eset. Munkatársunk épp aznap járt Budapest belvárosában és állt sorban egy patika előtt, amikor Logant (Lucky egykori társát) örökbe adtuk.

Amikor kollégánk az utcán várakozott arra lett figyelmes, hogy elhalad mellette 2 fiatal maszkos lány egy kutyával és ismerős hangot hallott, aztán lenézett a kutyára. A felkiáltás így hangzott: Anna te vagy az? Lucky te vagy az?

A maszkos lányok és a kutya megtorpantak, majd maszk levesz, rövid magyarázkodás és örömködés következett. Igen, ők voltak azok, hihetetlen az élet! Vajon mennyi esélye volt annak, hogy kollégánk ezen a napon egy olyan környékre tévedjen, ahol normál esetben semmi dolga nem lenne és ácsingóznia kelljen a patika előtt.

Mint kiderült Anna és Lucky kutyus sem a megszokott útvonalat választották aznap, hanem kivételesen levágták, így a két út keresztezhette egymást. Az meg csak a hab a kakaón, hogy Logant épp aznap délelőtt adtuk örökbe és a gazdiknak előtte emlegettük Luckyt, amikor afelől érdeklődtek, volt-e Logannek korábban kenneltársa. A válasz pedig így hangzott: Persze, Lucky.

Hm, az élet nagy forgatókönyv író! Visszatérve Lucky hogylétére köszöni, nagyon jól van, ő mindenki kedvence (még a szomszédoké is), ugyanolyan kis makifej, mint volt és le sem tagadhatta volna, hogy boldog. Meg kell vallani, Szentendrei Árvácskából egy nagyvárosi vagány lett.    

Lucky, aki tényleg szerencsés!

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This