Artúr és a hírnév

Kázmér

Gazdis visszajelzések

Több, régebben örökbe adott kutyusunk hallatta hangját a gazdikon keresztül. Sorrendben Léda, Kázmér, Gombóc és Hippy.

Lédát épp 2 éve vitték el tőlünk a gazdik külföldre, elvitelkor többféle betegségben is szenvedett. Aztán jelentkeztek 2x is azóta, jobbnál jobb hírekkel. A legeslegjobb közülük az volt, hogy Léda (új nevén Léla) mostanra makk egészséges, mert a boldogság az új szerető családjában szépen megoldotta a testi betegség tüneteit. Nagyon egymásra találtak és változatlanul szeretetben élnek. Nemrég meglátogattak bennünket és egy kis pénzadománnyal köszönték meg Lédát s kívántak minden jót nekünk. Mi pedig könnybelábadt szemmel örömködtünk.

Kázmér 2

„Kedves Árvácska-csapat,

Kázmérral szintet léptünk idén nyáron, mivel az egynapos kiruccanásokat követően már ottalvós utazásokra is velünk tartott. Júniusban a Mecsekben jártunk családlátogatáson, ahol két éjszakát aludtunk egy kis szállóban, a három nap alatt kisvárosokban, falun és az erdőben ismerkedett a világgal az eb. A túra végén felkanyarodtunk a Balatonhoz, ahol kipróbáltuk a fonyódi kutyastrandot.

Augusztusban Tihany környékére látogattunk, sokat kóboroltunk a kis falvakban, a vízparton és csobbantunk is több helyen a tóban (ami elég nehéz, mivel a legtöbb helyről ki vannak tiltva az ebek), és itt már három éjszakát vállaltunk be Kázmérral egy erdei környezetben található, nyugis hotelben. Jól bírta az autózást és tartotta velünk a tempót az egész napos autós-gyalogos körtúrák alatt. Hazafelé megnéztük a balatonföldvári kutyafürdetőt, ahol újabb élménnyel gazdagodtunk, és Kázmér megismerkedhetett két jófel agárral is. Küldök néhány képet, fogadjátok szeretettel.

Sziasztok, és további jó munkát,

Kata, Balázs és persze Kázmér”

“Kedves Árvácska!

Mangó (ex Gombóc) jelentkezik! Eltelt majdnem fél év, amióta elhoztuk Tőletek Mangót, es mondhatom, a legjobb döntés volt! Nagyon jó kutyus, éppen olyan, amilyennek az ember elképzeli az ÁLOMKUTYÁT.

Nagyon ügyesen szocializálódik, erőltetés nélkül, szépen, a maga tempójában. Elképesztő a ragaszkodása, amit már nagyjából a 2. hét óta művel, nem tudok megtenni egy lépést anélkül, hogy a fejét oda ne szorítaná a lábamhoz, szereti a hasát továbbra is, de igyekszünk vigyázni a vonalaira. Viszont imádja a sétákat is, ezért most már elkezdtük az autóhoz is szoktatni (mondanom sem kell, rögtön elsőre tökéletes jó kislány volt a kocsiban), és nagyobb kirándulásokra is el tudunk menni vele, hihetetlen, mennyire élvezi! Egyedüli “gond”, hogy más kutyusokkal nem igazán barátságos – ez a séták miatt lehet csak problémás – viszont tervezzük, hogy eljárunk vele kutyasuliba, szokja, tanulja picit az ebtársaságot. Aug. 29-én ünnepelte a 8. születésnapját, fel is köszöntöttük, ahogyan azt ilyenkor kell és bízom benne, hogy még legalább nyolc évig itt lesz velünk/nekünk – el sem tudnánk mar képzelni nélküle a mindennapokat. Köszönjük Nektek ezt a csodakutyát!”

Gomboc

Hippy

„Kedves Árvácska! 6 éve ezen a napon fogadtuk örökbe egykori mentett kutyusotokat, Hippyt, aki már 6 csodás éve a családunk része!”

No komment, boldogság van és kívánjuk, hogy tartson még nagyon sokáig!

Hippy

Gomboc 2

Léda

Léda

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This