A 2020-as nyári tábor első hete

Elindult az állatvédő és önkéntes nyári tábor első turnusa!

Hetek óta folyamatosan jöttek a jelentkezések a nyári táborunkkal kapcsolatosan, s túl sok szempillantás sem kellett ahhoz, hogy elfogyjon az összes hely mindkét turnusra.

Voltak olyan jelentkezők, akik egy ideje hozzánk járnak szabadidejükben kutyát sétáltatni és olyanok is, akik most döntöttek úgy először, hogy az állatok közelségében szeretnének időt tölteni.

Az első napon nem volt túl jó időnk, de szerencsére ez valahogy sosem visszatartó erő, amikor arról van szó, hogy az állatokkal közös időt lehet tölteni. Még csak a tábor felén vagyunk túl, de volt már minden féle; napindító torna, állatgondozás, kutyasétáltatás, cicasimogatás, tanulás az állatvédelemről és a velük kapcsolatos felelős viselkedésről, kézműves foglalkozás, játék és ez mind csapatban, mert hát úgy szép az élet.

És mi lesz itt még, hisz hátra van még pár jó kis program, s eddig úgy tűnik, a gyerekek érdeklődése és elköteleződése az állatokkal összefüggő dolgok iránt egyre csak nő. Ez pedig jó dolog, hajrá fiatalok!

Szentendrei Árvácska menhely: kézműveskedés
Szentendrei Árvácska: kutyasétáltatás
reggeli torna
A kutyasétáltatás mindig kedvenc!
Szentendrei Árvácska: kutyás póló
önkéntes munka...

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This