Bendegúz gazdija jelentkezett

Cicás bejelentkezések

Képzeljétek, több cicánk is tiszteletét tette nálunk virtuálisan, ki így, ki úgy tudatta velünk hogylétét. Lássuk, mi van Lujzival, Lizával, Csurmival és Gigivel!

„Kedves Árvácska! Liza már több mint 2 hónapja él velünk; igazi rosszcsont kismacs, de persze nagyon szeretjük. Küldök pár képet!”

„Gigi cicánk három éve érkezett hozzánk, akit Önök mentettek meg nekünk. Töretlenül imádjuk a cicalányt, az örökbefogadásának napján ünnepeljük a szülinapját. Az idén új kaparófát kapott, amin kb. olyan szívesen tartózkodik, mint a piros párnán.”

„Örökbefogadtam Bellát, akit átkereszteltünk Csurmikára. Ő jól van és élvezi a szabadságot. Fára mászik, vadászik és boldog cica. Annyira örül, hogy mosolyogva alszik, nagyon hálás cica! Köszönöm Nektek hogy, megtaláltam a világ legcukibb cicáját nálatok!”

Lujziról pedig beszéljenek a képek.

Boldogság van, nem vitás!

Bendi szunyókál

Lujza

Bendegúz új otthonának gyepén

Liza

Íncsiklandó "falatok"

Gigi

Csurmi és Bella

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This