Artúr és a hírnév

Brékó, brékó itt vagyunk! Gazdis visszajelzések a láthatáron!

Megszokhattuk már, hogy védenceink az örökbeadás után valamennyi idő elteltével virtuálisan tiszteletüket teszik néhány kép és hosszabb vagy rövidebb levelek kíséretében.

Nézzük csak, milyen hírek érkeztek Forestről, Naniról, Lordról, Ribizliről, Csilláról, Lejláról és Csangiról!

“Sziasztok! Nagyon jól vagyunk! Forest nagyon hamar hozzánk szokott, már serényen védi a házat, megugatja a kevésbé szimpatikus idegeneket. Van 1-2 dolog, amiben még folyamatban van a tanulás, nevelés, de okos kutya. Nyüszít, amikor elmegyünk, nagyon örül, amikor hazaérünk, úgyhogy szerintem ő is szeret minket. “

 

“Sziasztok! Ha már mindenki, akkor Nani is bejelentkezik, plusz a szerződés is úgy írta, hogy néha tegyen így. Nem lehetek elég hálás, hogy megkaptuk őt. Mióta velünk van, azóta el van kényeztetve, sokat tanult már és a cicával is összebarátkozott, már hallgat a nevére, szépen jön pórázon, szót fogad (ha akar), parancsra ül, pacsit ad és fekszik. Visszük magunkkal mindenhová, ahová csak vihetjük, és sokat kirándul, sétál, játszik a macskánkkal. Köszönöm, hogy nekünk adtátok őt, nagyon boldoggá tesz minket minden nap. Küldök róla egy pár képet.”

 

„Kedves Árvácska!

Lord és Ribizli küldik üdvözletüket a Vidák családtól. Nagyon jól megvannak, vidámak és édesek. Játszanak, puszilkodnak egymással. Szuper volt ez a hét velük! Nagyon örülünk, hogy vannak nekünk.”

„Kedves Árvácska!

Csilla (átneveztük Zsetonra, mert engem is így hívnak) első napja velünk nagyon jól telt.

Az autóba kicsit félelmetes volt beülni, de utána egész érdekes élménynek tűnt számára. Mikor megérkeztünk a panelhez, amiben lakunk, a lépcsőházban kissé elbizonytalanodott a lépcső láttán, annyira, hogy fel kellett vinnünk (a 2. emeleten lakunk). A lakásban mindent végigszimatolt és hamar feloldódott. Nagyon tetszenek neki a játékok, amiket kapott, szinte egyből megrágcsálta mindegyiket.

Mikor először vittük le sétálni, inkább a liftet használtuk, mert a lépcső még mindig ijesztő volt számára. Nos, a lift sem aratott nagy sikert. Elmentünk megnézni a közeli kutyafuttatót. Itt remekül érezte magát. Úgy fut, mint a szél. Gyors, mint a villám. Ezután sétáltunk még, s végül elindultunk vissza. A lépcsőház most sem volt szimpatikus, de feljutottunk. Türelmesen és ügyesen viselte, ahogy megebédelt a család. Kicsit később természetesen ő is kapott finom tápot rizzsel keverve, amit jóízűen elfogyasztott. A lakásban sétálgat, mindig valamelyikünk közelében van, keresi a társaságunkat. A második séta alkalmával lefelé, már lement a lépcsőn, de felfelé még nem akaródzott, így újra maradt a lift. Volt egy kis csendes pihenő, amikor csak heverészett és a játékát rágcsálta. A 3. és egyben a mai utolsó sétánk alkalmával már bátran ment lefelé a lépcsőn és ez felfelé sem okozott gondot. Most pihenő üzemmódban van.

Nagyon okos kislány, gyorsan tanul. Köszönjük, hogy megismerhettük és örökbefogadhattuk.”

„Szép napot! Lejláról szeretnék egy pár szót ejteni. Imádja az egész család, mert nagyon szófogadó, emellett játékos. Szeret sétálni és e héten Ádámmal kutya suliba is ellátogatott, ahol megdicsérték. Már rég megvettük a pancsoló helyet, de nem igazán tudta mit kell vele kezdeni, pedig a gazdi megmutatta, a kutya suliba viszont a kis társaitól elleste és tetszik neki. További szép napot kívánok és sok örökbefogadót!”

Csangi kutyánkról (aki mostanra már Bompi lett) is érkezett életjel és egy komoly fotó. Őt kb. 4-5 évvel ezelőtt adtuk örökbe, s azóta is Németországban tengeti életét a gazdival. Annak idején félénk, bátortalan kutyus volt, nem az a sláger figura, akinek sok esélye lett volna az örökbefogadásra. Az elmúlt évek alatt azonban kinyílt és rettentő boldog, megtalálta a helyét. A fotó alapján nem is akármilyen pajtás társaságában kapcsolódik ki, hmmm.  

Nagyon örülünk a híreknek, mi pedig további sok kalandot és boldogságban-türelemben eltöltött időt kívánunk nektek! Ölelünk benneteket!

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This