Jázmin is megtalálta a Gazdit!

Forest

5 gazdis örökbefogadás!

Nagy a pörgés, ahogy látjátok! Valahogy úgy alakult a helyzet, hogy mostanában hétről hétre szívmelengető hírekkel is tudunk szolgálni gazdira talált védenceink körében.
Ezúttal öten; 4 kutyus és 1 cica lelte meg új otthonát, mert eljöttek értük az álomgazdik.

Nézzük csak sorban, kik a szerencsés nyertesek:

Forest – a „Nagy”
Ő az, aki mintha egy filmből lépett volna ki főhősként, olyan a megjelenése, kisugárzása. Hatalmas, puha és fülig ér a szája. Nem volt olyan, akinek ne akadt volna meg rajta a tekintete. A küllemtől eltekintve szomorú előélete miatt foglalkozni kellett vele, nem is keveset és erre Nagy Csilla önkéntesünk vállalkozott hónapokon keresztül. Mondjuk csak ki, Forest távozása egy új családba az élő bizonyíték arra, hogy megérte a tanulás, az erőfeszítés. Köszönjük Csilla!

Zuzu, Atos, Cirmos és Nani abból a szempontból egy csapat, hogy ők a kisebb és hihetetlenül szerencsés pajtikák körét gyarapítják, mert bekerülésük után szinte nulla másodperc alatt hívták fel magukra a leendő gazdik figyelmét, és huss!, csak leshettünk, oly gyorsan olajra léptek.

Mit lehet ehhez szólni?! Egyet biztosan: Forest, Atos, Zuzu, Cirmos, Nani sok-sok boldogságot kívánunk nektek a gazdikkal!

Szentendrei Árvácska menhely: Pisztácia gazdis

Cirmos

Szentendrei Árvácska: Dorka

Atos

Szentendrei Árvácska: Beni és Gazdi

Nani

Alíz gazdira lelt

Zuzu

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This