Svájcból érkezett Thomas és adományai...

Adományt kaptunk

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy egyre gyarapszik azoknak a tábora, akik mellénk állnak, ha segítségre szorulunk. Az elmúlt időszakban az alábbi jó tündéreknek szeretnénk köszönetet mondani, azért, hogy tárgyi adományaikkal támogattak bennünket.

Thomas: Svájcból keresett fel több magyarországi állatmenhelyet azzal, hogy segíteni szeretne, de csak 1-2 helyről reagáltak a levelére (köztük mi is). Nemrég eljött hozzánk egy nagy adag kutya- és cicaeledellel, hogy megismerjen bennünket.

Trapp Mercedes: állandó támogatónk, aki megtisztel bennünket azzal, hogy születésnapi ajándékát rendszerint hozzánk kéri, vagyis állatkáinknak hoznak az épp legszükségesebb dolgokból.

Szentendrei Árvácska: Trapp Mercedes adománya
Trapp Mercedes: állandó támogatónk

Fressnapf és vásárlói: A „Fresi”, ahogyan csak mi hívjuk, minden hónap első szombatján lehetőséget biztosít számunkra, hogy a bejárat mellett összegyűjtsük azon támogatóink tárgyi adományait, akik aznap a Fresiben vásároltak és úgy gondolták, +1 dologgal a mi kosarunkat gyarapítják.

A Fressnapf vásárlóinak adományai...

Nyári állatvédő tábor résztvevői: a nálunk táborozó gyereksereg már most elkezdte gondoskodását. Hm, a jövő állatvédői, gratulálunk!

Nyári állatvédő tábor résztvevőinek adományai

Anonim angyalkáink: akik név nélkül, inkognitóban hoznak nekünk hasznos tárgyi adományokat.

 

1 szó helyett, 2 szó, mint 100, köszönjük szépen!   

Szentendrei Árvácska: anonim adomány
Köszönjük anonim támogatóink adományait!

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This