Gina gazdis

Gina

Gazdis örökbefogadások: „E heti nyerőszámunk a 7-es!”

Ezt figyeljétek! Egy hét=hét nap=hét örökbefogadás!

Gina, Teó, Mogyoró, Borika, Lizi, Picurka és Jimbo mind gazdisodott, leírni is hihetetlen, hogy ennyi öröm ért bennünket egy hét leforgása alatt.

A felsorolt állatkák egy része csak nemrég lakta menhelyünket, elmondhatjuk róluk, hogy még megunni sem volt idejük az Árvácskás közeget, mert ők csak jöttek, valamennyit láttak és illantak is tovább, mint egy könnyű fuvallat, ki-ki a maga gazdijával. Ilyen lakónk volt a kis fekete Borika, a karonülő Lizi, az elven Mogyoró és a két kiscica, Picurka és Jimbo, akiket épphogy megismertünk, megkedveltünk és már el is búcsúztak tőlünk, mert elég gyorsan rájuk mosolygott a szerencse.

A nagy sztori Ginához és Teóhoz kapcsolódik olyan értelemben, hogy menhelyünket már hosszú évek óta lakták. Ki, ki a maga kennel társával, aztán egy újabbal, amikor a régi társat örökbefogadták, ők mindig maradtak, de reménykedtek, hátha egyszer az ő idejük is elérkezik.

Mi Árvácskások természetesen minden védencünkért drukkolunk, hogy új esélyt kaphassanak az álomgazdiktól, de az olyanokért, mint Gina és Teó, akik sok évet töltöttek nálunk és valahogy nehezen akadt meg rajtuk eddig az örökbefogadó jelöltek szeme (és nem értjük, miért), na, őértük aztán extrán szorítunk, hogy legyen még idejük az igazi boldogságra. És most elmondhatjuk könnybe lábadt szemmel, hogy ez sikerült, ma Teó és Gina is új családjaikban hajthatják álomra fejüket.

Gina kapcsán szeretnénk a köszönetünket kifejezni a Népszigeti Kutyaiskolának, akik pár éve foglalkoztak a kutyussal, és a gazdinak jó szívvel ajánlották őt a figyelmébe. Köszönjük srácok!

Drága Védenceink, kedves Gazdik legyetek együtt nagyon boldogok!

Szentendrei Árvácska menhely: Teo gazdis

Teo

Szentendrei Árvácska: Picurka

Picurka

Mogyoró új Gazdijával

Mogyoró

Lizi gazdis

Lizi

Szentendrei Árvácska: Jimbo cica

Jimbo

Borika hamar gazdisodott

Borika

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This