Benji gazdis

6 gazdis palánta!

Hál’Istennek nincs megállás, ismét jó hírekről számolhatunk be gazdisodás terén. Benji (címképünkön), Alíz, Jázmin, Pisztácia, Dorka és Beni is gazdisodott nemrég.

Az igazat megvallva, mindegyikük olyan kutyus, aki nem töltött túl sok időt nálunk, s nem is érdemes visszaszámolni és elgondolkodni azon, mennyi idejük volt megszokni a menhelyi közeget.

A felsoroltak közül Dorka (az egyik Jó reggelt! videónk főszereplője) olyan szempontból kakukktojás, hogy idős kutyaként, egy óriási daganattal a testén került be hozzánk szörnyű körülmények közül mentve. Mi megműttettük és nálunk lábadozott, majd rehabilitálódott és boldog állapotban tudtuk őt örökbeadni.

A többi kis haramia a picik kivételével mind túlesett az ivartalanítás utáni lábadozáson, a gazdik pedig végigcsinálták a többszöri látogatási, ismerkedési folyamatot.

Szumma szummárum mostanra mindegyikük számára megkezdődött a nagybetűs élet, amihez mi kizárólag a legjobbakat tudjuk kívánni. Legyetek nagyon boldogok drágáink!  

Szentendrei Árvácska menhely: Pisztácia gazdis

Pisztácia

Szentendrei Árvácska: Dorka

Dorka

Jázmin is megtalálta a Gazdit!

Jázmin

Szentendrei Árvácska: Beni és Gazdi

Beni

Alíz gazdira lelt

Alíz

Minden segítség számít! Egyetlen hívással 500.- forintot adományozol nekünk.

Tárcsázd a 13600 számot (mobilon kattints a narancssárga linkre)! A rövid bejelentkezés után üsd be egyesületünk kódját: 64!

SMS-t is küldhetsz ugyanígy: üzenetként írd be a kódunkat: 64!

A szolgáltatás az Invitel, a Telenor, a Vodafone, valamint a Magyar Telekom vezetékes és mobil hálózatából érhető el.

ADHAT-vonal: egy hívás = 500 Ft

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

                 

Pin It on Pinterest

Share This