2022 számokban

Mutatjuk nektek a tavalyi év összesítését. 127 kutyus befogadására volt lehetőségünk, 128-an kerültek örökgazdihoz, ami azt jelenti, hogy legalább minden 3. napon rámosolygott a szerencse egy nálunk gazdára váró kutyára. 71 cicának tudtunk helyet biztosítani, 64-en leltek új otthonra, vagyis minden héten legalább egy cicánk költözött családba. Folyamatos teltházzal működtünk a kutyák és a cicák tekintetében is. 🐾 Írhatnánk még a több tonna tápról, amit felszolgáltunk védenceinknek, a több ezer kilométerről, amit sétáltatok a kutyáinkkal, de ezek csak számok .. ami felbecsülhetetlen, az a a kiskedvenc és a gazdi között kialakult kötődés és szeretet, a biztonság és a saját otthon számukra. ❤
Köszönjük, hogy ebben a kialakult, nem egyszerű helyzetben is ilyen sokan döntöttetek úgy, hogy megosztjátok otthonotokat egy négylábú kiskedvenccel. Bízunk benne, hogy az örökbefogadási szándék idén sem csökken, hogy a rengeteg kölyök mellett esélyt kapnak az idősebb bentlakók is, hogy kutyás követőink beleszeretnek egy-egy cicába, vagy épp fordítva, és még többen mennek tőlünk haza 2023-ban!

Légy az önkéntesünk!

Helyszínen (pl.: kutyasétáltatás, kertészkedés) és távmunkában is (pl.: pályázatírás, adománygyűjtés) hasznos lehetsz. Jelentkezz a szentendre@arvacska.hu címen!

További részletek ebben a menüpontban.

Pin It on Pinterest

Share This