cica stop!

Kategória: Friss Hírek Megjelent: 2014. augusztus 25. hétfő Írta: Horváth Attiláné

logoTOVÁBBRA IS CICA STOP AZ ÁRVÁCSKÁBAN!!!
Sajnos a mai napig is nagyon erős a cicák - kölykök és felnőttek egyaránt - beérkezése a menhelyre. Nagyon szépen kérjük a megértést továbbra is- a menhely cica háza jelenleg SEM TUD TÖBB CICÁT fogadni! Pillanatnyilag se helyünk,se pénzünk, se élelmünk! Örökbe fogadókat várunk , akik magukhoz vennének cicáink közül, így a felszabaduló helyekre tudnánk újabb kis jövevényeknek helyet biztosítani.

A cica házban jelenleg több, mint 100 cica él, lassan váll vállnak vetve szoronganak a szobákban. A legjobb odafigyelés és gondozás mellett is állandó a fertőzés, a megbetegedés, jelenleg is sorozatos megbetegedésekkel küzdünk. A bejövő kölyök cica almok legtöbbször olyan fertőzéseket hoznak magukkal, amivel állatorvosi beavatkozás ellenére sem tudnak megbirkózni, viszont megfertőzik az egész kolóniát. Álllat gondozókból létszám hiánnyal küzdünk, a kevés létszám nem győzi ellátni a növekvő cica létszámot.

Cicák örökbefogadási gyakorisága szinte O, azaz nulla! Kérjük ezért tisztelettel a lakosság belátását, türelmét, ha kénytelenek vagyunk elutasítani a kiscicák felvételét. Mi sem örülünk ennek, nekünk is rosszul esik, ha elutasítunk egy kérést. Higgyék el, a durva és sokszor nyomda festéket nem tűrő válasz elutasításunkra sem sokat segít, legfeljebb okoz egy rossz napot az állatgondozónak, aki egyébként kiteszi a lelkét a rábízott állatokért.

Sajnos a nem-kívánt házi és utcai szaporodás tovább folytatódik. Ma sem tudunk mást tanácsolni - kérni: a nem kívánt kutya és cica szaporodás elkerülésének egyetlen módja az IVARTALANÍTÁS! Kérjük, akinek lehetősége van rá, és cicát-kutyát tart, ivartalaníttassa kedvencét az állatorvosnál.

KÖSZÖNJÜK MEGÉRTÉSÜKET!  2015-07-27logo

 


 

Találatok: 3166