hogyan segíthetek?

Kategória: Friss Hírek Megjelent: 2014. május 27. kedd Írta: Horváth Attiláné

lKedves Támogatóink!         Kedves Partnereink!

            Egyesületünk ismét anyagi nehézségekkel küzködik.  Hogyan segíthetek? _ kérdezi sok jó szándékú, az állatvédelem gondolatával és gyakorlatával szimpatizáló ember – íme néhány lehetőség:

  • Egyetlen telefonhívás a bajba jutott állatokért – adhat vonalon – 13600-64, ezzel hívásonként 250.- Forinttal támogat minket.  ( www.adhatvonal.hu )
  • Tárgyi adományozás – mint konzervek, száraztáp, különösen kutya-cica kölyöktápok, háztartási takarító-, mosó-, fertőtlenítő eszközök, építő anyagok, festékek, faforgács, fémháló, OSB lapok, csempék, kutya házak, kutya-cica szállító kosarak, törölköző, pokróc – minden mennyiségben!
  • Készpénzes adományozás - bankszámla számunk: Dunakanyar Takarékszövetkezet 64700076-10006234.
  •  Adomány gyűjtő perselyeink továbbra is megtalálhatók a város több üzletében, az itt bedobott aprópénz is nagy segítség – Sok kicsi sokra megy!  Szomorúan jegyezzük meg, hogy tele perselyeinket legutóbb mintegy 6 helyről is ellopták – fényes nappal, a forgalom kellős közepén, a vevők és eladók elfoglaltságát kihasználva. Reméljük ez a jövőben nem fordul majd elő, kérünk mindenkit, hogy figyeljen az ügyeskedő tolvajokra és szóljon a bolt vezetőjének, ha ilyet lát!
  • A GARMADA önkiszolgáló bolhapiac áruházban pénzt adnak a feleslegessé vált cuccokért, csak be kell vinni bármilyen megunt használati tárgyat, eszközt üzletükbe és ott felajánlani a tárgyak eladása után befolyt bevételt az egyesületünk javára.
    Itt mindent megvásárolnak! Cím: XIII. Budapest, Hun utca 4. ( www.garmada.net
    )

KÖSZÖNJÜK!


 

 

Találatok: 4283