kérjük segítsen - garmada

Kategória: Friss Hírek Megjelent: 2014. július 26. szombat Írta: Horváth Attiláné

  GARMADA - Önkiszolgáló Bolhapiac -         www.garmada.net    

         garm

 A Garmada a legnagyobb állandóan működő önkiszolgáló bolhapiac-áruház Magyarországon! Ebben az üzletben pénzt adnak a számodra feleslegessé vált cuccokért. Itt mindent megvásárolnak!

Lehet, hogy Neked is van egy csomó felesleges holmid, azt sem tudod hogyan szabadulj meg tőlük!?  Segítheted a Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesületet, és az állatmenhely 250 befogadott állatkáját azzal, hogy beviszed megunt bármilyen használati tárgyadat, eszközödet, holmidat a GARMADA ÜZLETHÁZBA, és ott felajánlod a tárgyak eladása után befolyt bevételt az ÁRVÁCSKA egyesület javára. 
Ebben az üzletben egyszerűen leadod a számodra szükségtelenné vált, de még használható dolgokat, s az eladott áru ellenértékét nekünk utalják át! ( Cím: XIII. Budapest, Hun utca 4. hétfő kivételével minden nap 11-től tartanak nyitva.   több info: www.garmada.net
)

Ha nem vásároltok és nem adományoztok, akkor ennek a lehetőségnek a megosztását is köszönettel vesszük!

 

garm

EZEK A TÁRGYAK IS A PIACON KELTEK EL!

Eddig havonta átlagosan 30.000 - 40.000 Forint jövedelmünk volt ebből az értékesítésből, de ez sokkal több is lehet, ha megunt, de még jó állapotban lévő tárgyaidat az üzletben javunkra ajánlod fel!                               

KÖSZÖNJÜK!!!!!!


 

 

Kedves Állatbarátok! Kedves Támogatóink!logo

 Újabb támogatási lehetőségre hívjuk fel kedves figyelmüket – Vásároljanak, rendeljenek akár házhoz szállítással jó minőségű prémium kutya és cicatápot a www.kutyavacsi.hu webáruházban!

A főoldalon megtalálható a „Támogassa a Szentendrei ÁRVÁCSKA Állatmenhelyet 1Kg száraztáppal” termék, aminek az ára 333.- Forint. Lehetőség van nagyobb mennyiség vásárlására is, így mindenki akkora mennyiséget vásárol, amennyit gondol. A Kutyavacsi gyűjti az Önök által vásárolt 1Kg-os támogatásokat. Minden összegyűlt 16 kilót kiegészít további 4 kilóval és kiszállít nekünk egy 20 kilós prémium száraz tápot! A vásárlás végén nyomjunk nekik egy Like-ot!

Köszönjük, hogy ezzel is befogadott állataink helyzetét, jobb ellátását segíti, mert így nekik is biztosabb a „kutyavacsora”.

Szentendrei Árvácska Állatvédő Egyesület munkatársai és a hálás állatkákKiss

logo

  

 

Találatok: 4980